Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Diamond Collection automatot varten Chevrolet Aveo 2011-2020

 
Musta
 
Grafiitti
 
Beige
5,00 €
 
Maton väri
 
Musta
 
Grafiitti
 
Meri sininen
 
Ruoho vihreä
 
Tummanvihreä
 
Kirkkaan sininen
 
Vaaleanharmaa
 
Punainen
 
Ruusu
 
vaaleansininen
 
Oranssi
 
valkoinen
 
keltainen
 
vaaleanpunainen
 
Standardi
 
vakiomatot ja ylimääräinen kuljettajan matto
13,00 €
 
Kaksi ylimääräistä kuljettajamattoa
25,00 €
 
Vain etumatot
−11,95 €
 
Vain vasen etumatto
−31,80 €
 
Vain matot takana
−27,50 €
Toimitusaika: 3-5 työpäivää
Universaali asennusmateriaali
  • Oma tuotanto. Toimitetaan 3-5 työpäivän kuluessa
  • Kaikki on mittatilaustyönä. Takeita!
Valitsemasi vaihtoehdot
    87,95 € 72,69 €
    Details

    Diamond Collection on uusin tuotteemme. Tämä laatu on paras ja eksklusiivisin saatavilla oleva matto autoteollisuudessa. Nämä automatot ovat ihanan pehmeitä ja ne ovat vakiona käytössä kaikkein ylellisimmissä autoissa.Nämä automatot on valmistettu äärimmäisen ylellisestä, velour-laatuisesta matosta. Ne valmistetaan tarkasti mittatilaustyönä Chevrolet Aveo 2011-2020 varten. Tämä mattolaatu antaa autolle eksklusiivisen ilmeen. Tämä matto on saatavilla väreissä musta, tummanharmaa ja beige.

    Matto on valmistettu polypropeenista ja sen kokonaispaino on 3.076 gr/m2. Nukan paino on 1.500 gr/m2. Tämä on erittäin tiheä kudottu (tuftattu) matto, jossa on korkea nukkakorkeus 9 mm, maton kokonaispaksuus on 12 mm. Näitä automattoja toimitetaan ilman ylimääräistä kantapäävahvistusta, mikä antaa matoille lisäeksklusiivisuutta. Matoissa on liukumaton pohja, joka takaa turvallisen käytön. Näitä mattoja toimitetaan kiinnitysmateriaaleilla, jotta ne voidaan kiinnittää tukevasti paikoilleen.

    Näiden automattojen toimitusaika on, kuten muidenkin mattotyyppien kohdalla, 3-4 työpäivää. Kuvat sisältävät piirroksen mattojen istuvuudesta. Jokaisella autolla on oma, ainutlaatuinen istuvuutensa. Voit tarkistaa maton muodon piirroksen perusteella.

    Anna automatoille persoonallinen ilme valitsemalla niihin ainutlaatuinen kanttausväri! Tämä ei maksa mitään ylimääräistä! Viimeistele matot täysin omalla tekstilogolla. Tilaatko automattoja autoliikkeen nimissä? Voimme myös brodeerata yrityslogosi mattoihin edulliseen hintaan! Huomaa, että emme saa käyttää automerkkien logoja tai nimiä tavaramerkkilakien vuoksi.

    Kuljettajan matto kuluu nopeimmin, koska suurin osa kilometreistä ajetaan vain kuljettajan ollessa autossa. Siksi voi olla järkevää tilata varakuljettajan matto. Tämän voi tilata pientä lisämaksua vastaan. Kun ensimmäinen matto on kulunut, ei tarvitse vaihtaa koko sarjaa. Silloin voidaan käyttää toista mattoa. Jos takamatot eivät ole vielä kuluneet, valitse ja tilaa vain etumatot. Koska valmistamme automattomme itse, olemme maksimaalisesti joustavia.

    Lyhyesti sanottuna: kokoa oma ainutlaatuinen mattosarja, takaaamme, että se sopii! Meillä on 'ei hyvä? Rahat takaisin!' -takuu!

    Lisätietoja
    Lisätietoja
    Sopii autoille:Chevrolet Aveo 2011
    Chevrolet Aveo 2012
    Chevrolet Aveo 2013
    Chevrolet Aveo 2014
    Chevrolet Aveo 2015
    Chevrolet Aveo 2016
    Chevrolet Aveo 2017
    Chevrolet Aveo 2018
    Chevrolet Aveo 2019
    Chevrolet Aveo 2020
    Arvostelut
    Write Your Own Review
    Olet arvostelemassa:Diamond Collection automatot varten Chevrolet Aveo 2011-2020
    Arviosi
    FAQ
    Ei kysymyksiä