Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uusi! Automaatteja varten Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

Uusi! Automaatteja varten Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

Vuonna 2022 lanseerattu Peugeot 408 on crossover-segmentin erikoisuus. Ainutlaatuisen fastback-muotoilunsa ansiosta autossa yhdistyvät sedanin tyylikkyys ja katumaasturin jämäkkyys. Peugeot esittelee 408:n innovatiivisena mallina, joka on suunnattu kuluttajille, jotka haluavat jotain erilaista kuin perinteinen SUV tai viistoperä. Autolle ovat ominaisia terävät linjat, lihaksikas siluetti ja moderni valomerkki, jossa on tunnusomaiset ”tusk” -päiväajovalot.

Konepellin alla Peugeot 408 tarjoaa useita bensiinimoottorivaihtoehtoja, jotka kaikki keskittyvät tehokkuuteen ja ajamisen iloon. Perusmoottori on 1,2-litrainen kolmisylinterinen turbomoottori, joka tuottaa 130 hv. Tämä moottori on tunnettu tasaisesta suorituskyvystään ja taloudellisuudestaan, joten se on ihanteellinen sekä kaupunkiajoon että pidemmille matkoille. Moottori on yhdistetty 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon, joka takaa tasaisen kiihtyvyyden ja mukavan ajon. Niille, jotka haluavat enemmän tehoa, Peugeot voi tarjota myös tehokkaampia moottorivaihtoehtoja.

408:n sisätilat ovat Peugeotille tyypilliset: tyylikkäät ja laadukkaasti viimeistellyt. Keskiössä on i-Cockpit-konsepti, jossa on kompakti ohjauspyörä ja korkealle sijoitettu digitaalinen mittaristo. Tämä takaa intuitiivisen ja miellyttävän ajokokemuksen, jossa tärkeät tiedot ovat suoraan kuljettajan näkökentässä. Kojelaudan keskellä olevalta 10-tuumaiselta kosketusnäytöltä pääsee käsiksi infotainment-järjestelmään, ja se on varustettu uusimmilla liitettävyysmahdollisuuksilla, kuten Apple CarPlay ja Android Auto. Lisäksi matkustamo on tilava ja mukava, ja sekä etu- että takamatkustajille on runsaasti jalkatilaa.

Käsiteltävyydeltään Peugeot 408 loistaa mukavuuden ja dynamiikan välisellä tasapainolla. Jousitus on viritetty vaimentamaan kuoppia pehmeästi, ja samalla auto tarjoaa riittävää vakautta ja tarkkuutta kaarreajossa. Tämä tekee 408:sta miellyttävän auton päivittäiseen ajoon, mutta myös pitkille matkoille. Ohjaus on suora ja kevyt, mikä lisää ketteryyttä kaupunkiliikenteessä.

Turvallisuuden osalta 408 on varustettu laajalla valikoimalla apujärjestelmiä. Ajattele mukautuvaa vakionopeudensäädintä, kaistanpitoavustinta ja automaattista hätäjarrutusta. Nämä järjestelmät on suunniteltu tukemaan kuljettajaa ja mukauttamaan auto erilaisiin ajo-olosuhteisiin. Yhdessä vahvan rakenteen laadun ja vankan turvallisuusrakenteen kanssa tämä takaa korkean turvallisuustason.

Peugeot 408 on suunniteltu suorituskyvyn ja mukavuuden lisäksi myös kestäväksi. Bensiinimoottoreiden lisäksi Peugeot tarjoaa myös hybridivaihtoehtoja niille, jotka haluavat ajaa ympäristötietoisemmin. Tämä modernin teknologian, rohkean muotoilun ja käytännöllisen toimivuuden yhdistelmä tekee 408:sta monipuolisen valinnan laajalle yleisölle. Tämän mallin esittelyn myötä Peugeot asettaa uuden standardin crossover-segmentissä, jossa tyyli ja innovaatio kulkevat käsi kädessä.

Meillä on mallistossamme juuri tähän autoon sopiva malli.

De producten uit dit bericht