Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uusi! Automaatteja varten Nissan Qashqai e-Power 2022-

Uusi! Automaatteja varten Nissan Qashqai e-Power 2022-

Vuonna 2022 esiteltävä Nissan Qashqai e-Power on tärkeä askel Nissanin crossover-malliston kehityksessä. Tämä innovatiivinen hybridimaasturi tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen yhdistämällä sähköisen voimansiirron ja pelkästään generaattorina toimivan polttomoottorin tehokkuuden. Tämä e-Power-niminen järjestelmä on ensimmäistä kertaa saatavilla Euroopassa Qashqain kanssa, ja sen luvataan kurovan umpeen kuilun täyssähköautojen ja perinteisten hybridien välillä.

Qashqai e-Power on suunniteltu tulevaisuutta ajatellen. Se käyttää 1,5-litraista kolmisylinteristä bensiinimoottoria, joka toimii yhdessä sähkömoottorin kanssa. Toisin kuin perinteisissä hybrideissä, polttomoottori ei käytä pyöriä suoraan. Sen sijaan se lataa akkua, joka antaa virtaa sähkömoottorille. Tämä johtaa sähköautoille tyypilliseen tasaiseen ja hiljaiseen ajokokemukseen, eikä kuljettajan tarvitse huolehtia akun lataamisesta ulkoisesta virtalähteestä.

Nissan Qashqai e-Powerin muotoilu huokuu nykyaikaisuutta ja kestävyyttä. Puhtaat linjat ja dynaaminen muotoilu antavat autolle urheilullisen ilmeen, kun taas tilava ja ylellinen sisätila tarjoaa mukavuutta ja tyyliä sekä kuljettajalle että matkustajille. Sisätilojen edistykselliset teknologiat ja laadukkaat materiaalit luovat premium-tunnelman. Huomioi pehmeiden materiaalien käyttö, tilava 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo ja keskelle sijoitettu infotainment-järjestelmä, joka tarjoaa saumattoman liitettävyyden ja helppokäyttöisyyden.

Ajosuorituskyvyn osalta Qashqai e-Power tarjoaa vaikuttavan tasapainon tehon ja tehokkuuden välillä. Sähkömoottorin suora vääntömomentti takaa reippaan kiihtyvyyden, kun taas älykkäät energian talteenottotekniikat pienentävät osaltaan polttoaineen kulutusta. e-Power-teknologia varmistaa, että polttomoottori toimii aina tehokkaimmalla tehoalueella, mikä johtaa pienempiin päästöihin ja puhtaampaan ympäristöön.

Turvallisuus on aina ollut Nissanin ensisijainen tavoite, eikä Qashqai e-Power ole poikkeus. Auto on varustettu useilla edistyksellisillä ajoavustinjärjestelmillä, kuten ProPILOT Assist -järjestelmällä, joka auttaa pitämään kaistaa, säätämään nopeutta automaattisesti ja pitämään turvallisen etäisyyden edellä ajavaan autoon. Autossa on myös automaattisen hätäjarrutuksen, jalankulkijoiden tunnistuksen ja 360 asteen kameran kaltaisia ominaisuuksia, jotka auttavat kuljettajaa tunnistamaan ja välttämään mahdolliset vaaratilanteet.

Kaiken kaikkiaan Nissan Qashqai e-Power 2022 edustaa innovatiivista ja tulevaisuuteen suuntautuvaa lähestymistapaa hybridiajoneuvoihin. Yhdistämällä sähköisen ajokokemuksen bensiinimoottorin luotettavuuteen ja mukavuuteen tämä katumaasturi tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon sekä perinteisille hybrideille että täyssähköautoille. Qashqai e-Power on vakuuttava osoitus Nissanin jatkuvasta sitoutumisesta teknologiseen kehitykseen ja kestävään liikkuvuuteen.

Meillä on mallistossamme juuri tähän autoon sopiva malli.

De producten uit dit bericht