Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uusi! Automaatteja varten Mercedes EQE V295 2022-

Uusi! Automaatteja varten Mercedes EQE V295 2022-

Mercedes EQE V295 (2022-) on virstanpylväs sähköautojen kehityksessä, ja se on suunniteltu erityisesti hallitsemaan sähkökäyttöisten luksussedanien segmenttiä. Tällä lanseerauksella Mercedes-Benz on vahvistanut sitoutumisensa innovointiin ja kestävyyteen.

EQE V295:n ulkomuoto on modernin muotoilun ja aerodynamiikan malliesimerkki. Virtaviivaisilla linjoillaan ja suljetulla säleikönsä ansiosta auto erottuu välittömästi suorituskykyisenä sähköautona. Ympäriinsä olevat LED-valot, mukaan lukien erottuvat päiväajovalot, edistävät sekä auton esteettisyyttä että turvallisuutta.

EQE:n sisätilat tarjoavat ylivoimaisen vaikutelman ylellisyydestä ja teknologiasta. MBUX Hyperscreen, valtava kaareva näyttö, joka kattaa lähes koko matkustamon leveyden, on keskeinen piirre. Tämä näyttö yhdistää mittariston, infotainment-järjestelmän ja ilmastoinnin säädön yhdeksi saumattomaksi käyttöliittymäksi. Korkealaatuisilla materiaaleilla verhoillut istuimet tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta, ja ne voidaan varustaa esimerkiksi hieronnalla ja laajoilla säätömahdollisuuksilla. Huolellinen äänieristys takaa hiljaisen ja rentouttavan ajokokemuksen.

Konepellin alla on tehokas sähköinen voimansiirto, joka takaa vaikuttavan suorituskyvyn. Valitusta versiosta riippuen EQE kiihtyy 0-100 km/h alle viidessä sekunnissa. Akkujen toimintasäde täydellä latauksella on yli 600 kilometriä ajo-olosuhteista ja kokoonpanosta riippuen. Lataaminen on tehokasta pikalataustuen ansiosta, jonka ansiosta EQE latautuu 80 prosenttiin noin 30 minuutissa sopivilla latausasemilla. Tämän ansiosta auto soveltuu hyvin sekä päivittäiseen käyttöön että pitkille matkoille.

Mercedes on varustanut EQE:n laajalla valikoimalla edistyksellistä teknologiaa. MBUX-infotainment-järjestelmä tarjoaa ääniohjauksen, navigoinnin lisätyllä todellisuudella ja saumattoman älypuhelinintegraation. Kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, aktiivinen ajoavustin ja automaattinen hätäjarrutus, parantavat sekä turvallisuutta että ajomukavuutta. Lisäksi EQE:ssä on over-the-air-päivitykset, joiden ansiosta auton ohjelmistoa voidaan päivittää jatkuvasti ilman käyntiä jälleenmyyjällä.

EQE on enemmän kuin vain ylellinen sähköauto; se on olennainen osa Mercedeksen strategiaa kestävämpää tulevaisuutta varten. Yhtiö on sitoutunut sähköistämään koko mallivalikoimansa, ja EQE on tässä avainasemassa. Käyttämällä uusiutuvia energialähteitä ja kestäviä materiaaleja tuotannossa Mercedes ottaa tärkeitä askelia kohti CO2-neutraaliutta.

Mercedes EQE V295 edustaa ylellisyyden, teknologian ja kestävän kehityksen harmonista yhdistelmää. Auto asettaa uuden standardin sille, mitä sähkökäyttöinen sedan voi ja mitä sen pitäisi olla, vaikuttavalla suorituskyvyllään, edistyksellisellä teknologiallaan ja hienostuneella muotoilullaan. Niille, jotka etsivät tinkimätöntä sähköistä ajokokemusta tinkimättä ylellisyydestä ja mukavuudesta, Mercedes EQE tarjoaa vakuuttavan vaihtoehdon. EQE V295:n käyttöönotto vahvistaa, että Mercedes-Benz on eturintamassa siirtymässä sähköiseen tulevaisuuteen ja jatkaa innovointia parhaan ajokokemuksen tarjoamiseksi.

Meillä on mallistossamme juuri tähän autoon sopiva malli.

De producten uit dit bericht