Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uusi! Automaatteja varten Mazda CX-60 2022-

Uusi! Automaatteja varten Mazda CX-60 2022-

Automaailma on jatkuvassa liikkeessä, ja joka vuosi näemme uusia malleja, jotka nostavat rimaa teknologian, mukavuuden ja suorituskyvyn osalta. Yksi vuoden 2022 merkittävimmistä uutuuksista on Mazda CX-60, SUV, joka yhdistää Mazdan perinteisen DNA:n edistyksellisiin innovaatioihin ja hienostuneeseen muotoiluun. Mazda CX-60 on visuaalinen mestariteos. Ulkopuoli yhdistää puhtaat linjat ja atleettisen asenteen, tehden autosta sekä elegantin että voimakkaan. Tunnettu etusäleikkö ja terävät ajovalot antavat CX-60:lle itsevarman ilmeen, kun taas hienovaraiset kromiyksityiskohdat ja kelluvan katon muotoilu korostavat luksusta ja hienostuneisuutta. Mazda on hyödyntänyt suunnittelufilosofiaansa Kodoa, jonka tuloksena on ajoneuvo, joka säteilee liikettä ja energiaa, jopa paikallaan ollessaan. Leveät pyöränkaaret ja vaikuttavat 20 tuuman vanteet lisäävät kokonaisuuteen urheilullista tuntua.

Mazda CX-60:n sisätiloihin astuessasi löydät itsesi välittömästi ylellisyyden ja mukavuuden keitaasta. Sisätilat on suunniteltu korkealaatuisista materiaaleista, kuten Nappa-nahasta, vaahterapuusta ja kromiyksityiskohdista, jotka luovat hienostuneisuuden ja laadun tunnetta. Tilava ohjaamo tarjoaa mukavat istuimet viidelle matkustajalle, ja säädettävät istuimet muistitoiminnolla takaavat, että jokainen istuu täydellisessä asennossa. CX-60 on myös varustettu Mazdan uusimmalla infotainment-järjestelmällä. 12,3 tuuman kosketusnäyttö on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, ja siihen kuuluu ominaisuuksia kuten navigointi, älypuhelimen integrointi Apple CarPlayn ja Android Auton kautta sekä premium-luokan Bose-äänijärjestelmä, joka takaa erinomaisen äänenlaadun.

Mazda CX-60:n konepellin alta löytyy tehokkaita ja tehokkaita voimalinjoja. Mazda tarjoaa erilaisia moottorivaihtoehtoja, mukaan lukien 2,5 litran nelisylinterinen bensiinimoottori ja edistynyt plug-in hybridivoimalinja. Hybridiversio yhdistää 2,5 litran bensiinimoottorin sähkömoottoriin, mikä tuottaa vaikuttavan yhdistetyn tehon ja erinomaisen polttoainetehokkuuden. CX-60:n ajokokemus on vertaansa vailla, kiitos täydellisen tasapainon urheilullisuuden ja mukavuuden välillä. Auto on varustettu Mazdan i-Activ AWD -järjestelmällä, joka takaa optimaalisen pidon ja vakauden kaikissa ajo-olosuhteissa. Lisäksi Skyactiv-alustarakenteen ansiosta ajokokemus on dynaaminen ja reagoiva, samalla kun parannettu äänieristys ja tasainen ajokokemus lisäävät mukavuutta.

Turvallisuus on etusijalla Mazda CX-60:ssä. Malli on varustettu laajalla valikoimalla edistyneitä turvallisuusjärjestelmiä, joita kutsutaan nimellä i-Activsense. Näihin kuuluvat ominaisuudet, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, kuolleen kulman valvonta, kaistavahti, automaattinen hätäjarrutus ja liikennemerkkien tunnistus. Nämä teknologiat toimivat yhdessä tukemaan kuljettajaa ja vähentämään onnettomuuksien todennäköisyyttä. Lisäksi CX-60:ssä on head-up display, joka heijastaa tärkeitä ajotietoja suoraan tuulilasiin, jotta kuljettaja voi pitää katseensa tiessä. 360 asteen kamera ja pysäköintianturit helpottavat pysäköintiä ja manöveeraamista ahtaissa tiloissa.

Mazda CX-60 asettaa uuden standardin SUV-segmentissä yhdistämällä tyylikkään muotoilun, ylelliset sisätilat, edistyksellisen teknologian ja vaikuttavan suorituskyvyn. Etsitpä sitten mukavaa perheautoa tai dynaamista ja tehokasta ajokokemusta, CX-60 tarjoaa kaiken. Mazda pysyy uskollisena Jinba Ittai -filosofialleen – harmonialle auton ja kuljettajan välillä – ja vie sen uudelle tasolle CX-60:n myötä. Tämä malli on ehdottomasti harkinnan arvoinen jokaiselle, joka etsii ensiluokkaista SUV-kokemusta.

Meillä on mallistossamme juuri tähän autoon sopiva malli.