Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uusi! Automaatteja varten BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

Uusi! Automaatteja varten BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

BMW, joka on tunnettu eleganssistaan, suorituskyvystään ja innovaatioistaan, on jälleen kerran nostanut rimaa esittelemällä G23 4-sarjan avoauton. Tämä vuonna 2021 esitelty avoauto tarjoaa houkuttelevan yhdistelmän tyyliä, teknologiaa ja ajamisen iloa.

BMW G23 Cabriossa on rohkea ja moderni muotoilu, joka on sekä urheilullinen että hienostunut. Erottuva, suuri munuais-säleikkö on erottamaton BMW ja antaa autolle voimakkaan ilmeen. Pitkä konepelti, lyhyet ulkonemat ja tyylikkäät, virtaviivaiset linjat luovat dynaamisen estetiikan, joka herättää välittömästi huomiota. Kun katto on alhaalla, G23 Cabrio muuttuu tyylikkääksi, avoimeksi urheiluautoksi. Kangaskatto, joka voidaan avata tai sulkea vain 18 sekunnissa, tarjoaa klassisen avoautokokemuksen ja tarjoaa samalla erinomaisen äänieristyksen ja lämpömukavuuden katon ollessa kiinni.

BMW G23:n sisätilat ovat malliesimerkki ylellisyydestä ja innovaatiosta. Korkealaatuiset materiaalit, kuten Vernasca-nahka ja hienot puupinnoitteet, luovat ensiluokkaisen tunnelman. Kuljettajaa toivottaa tervetulleeksi käyttäjäystävällinen kojelauta, joka on varustettu uusimmalla teknologialla, kuten 12,3-tuumaisella digitaalisella mittaristolla ja 10,25-tuumaisella infotainment-järjestelmällä, jossa on BMW:n iDrive 7.0. Nämä järjestelmät tarjoavat saumattoman liitettävyyden ja intuitiiviset hallintalaitteet, joten kuljettaja on aina yhteydessä ja hallinnassa.

Konepellin alla BMW G23 tarjoaa valikoiman tehokkaita moottoreita, jotka vaihtelevat tehokkaista nelisylinterisistä tehokkaisiin kuusisylinterisiin. Mallien 420i ja 430i teho on 184 hv ja 258 hv, kun taas 3,0-litraisella rivikuusisylinterisellä moottorilla varustettu M440i xDrive tuottaa vaikuttavan 374 hv:n tehon. Nämä moottorit on yhdistetty kahdeksanvaihteiseen Steptronic-automaattivaihteistoon, joka tarjoaa tasaisen ja herkän suorituskyvyn. G23 Cabriossa ajokokemusta hienostavat entisestään mukautuva M-jousitus ja lisävarusteena saatava xDrive-neliveto, jotka tarjoavat täydellisen tasapainon mukavuuden ja urheilullisuuden välillä.

Turvallisuus- ja kuljettajan apujärjestelmät ovat myös BMW G23 Cabriossa näkyvästi esillä. Vakiovarusteena olevat ominaisuudet, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, kaistalla pysymisen avustin ja automaattinen hätäjarrutus, edistävät turvallista ajokokemusta. Lisäksi saatavilla on lukuisia lisävarusteita, kuten head-up-näyttö, pysäköintiavustin ja 360 asteen kamerajärjestelmä, jotka parantavat ajokokemusta entisestään.

BMW G23 4-sarjan avoauto ilmentää kaikkea sitä, mitä BMW edustaa: dynaamista käsiteltävyyttä, ylellistä mukavuutta ja uraauurtavaa teknologiaa. Halusitpa sitten kruisailla leppoisasti rannikkoa pitkin katto alas laskettuna tai nauttia urheilullisesta ajosta mutkaisilla teillä, G23 Cabrio tarjoaa ajokokemuksen, joka on sekä riemastuttava että hienostunut. Tämä avoauto ei ole mikä tahansa auto, vaan se on tyylin ja suorituskyvyn osoitus, joka tekee jokaisesta ajosta nautinnon.

Meillä on mallistossamme juuri tähän autoon sopiva malli.

De producten uit dit bericht